Кулинар
Описание:
Основната цел на дейността е учениците да придобият знания и умения за производство на различни кулинарни изделия от националната и международната кухня.
Изисквания:
Учениците да могат да работят в екип, за имат чувство за отговорност, да спазват изискванията на санитарно-хигиенните норми и здравословните и безопасни условия на труд.
Област:
Благоевград,
Община:
Разлог,
Населено място:
Разлог
Продължителност на заниманието:
45
мин.,
Възраст от
8
до
9
клас,
Брой занимания:
2 на Седмица
Начална дата:
6.11.2017 г.,
Крайна дата:
30.6.2018 г.
Максимален брой ученици в група:
15,
Минимален брой ученици в група:
15
Категория:
Здравно образование и здравословен начин на живот,
Тип:
Дейност по интереси,
Предлага се за конкретни училища
Дата напубликуване:
4.10.2017 г.
|