Новини

Публична изява на групата за обучения по интереси "Успешна матура"

На 22.12.2016 г. в училищната библиотека на ПМГ“Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев беше проведена изложба на разнообразни изделия от растителни и животински продукти /картички, ястия, картини, плетива и др./. Всички експонати бяха произведени от учениците от 12 клас, които участват в извънкласната дейност по интереси "Успешна матура". За един ден училищната библиотека, освен място за учене и четене, бе превърна та и в място за забавление. Изложбата завърши с подарени картички за гостите и дегустаци ...

Прочети повече

Експозиция "Сбогуване с есента"

През месец декември 2016 г. в сградата на ОУ "Никола Йонков Вапцаров", с. Бяла паланка, обл. Сливен, беше изложена експозиция "Сбогуване с есента". Изложбата беше подготвена и експонирана от учениците от 1 клас, участващи в групата за занимания по интереси "Малки художници". Експонатите бяха изготвени от децата предимно от природни материали. Това беше първата голяма самостоятелна изява на малките ученици и тя им помогна да се научат да работят в екип и да ценят работата на другия.
Ръково ...

На снимката: Експозиция "Сбогуване с есента"
Прочети повече

Изложба на групата по интереси "Сръчни ръчички"

През месец декември 2016 г. в сградата на НУ "Захари Стоянов", гр. Любимец беше представена изложба на картички, рисунки и книжки, изготвени от ученици от началните класове, посещаващи групата по интереси "Сръчни ръчички". Благодарение на участието си в тази група, децата се научават на прецизност, развиват усещане за цветове и форми и се забавляват.
Ръководител на групата е г-жа Аничка Павлова.
Извънкласните занимания на учениците се финансират от ЕСИФ и ОП НОИР по Проект BG05M2OP00 ...


Прочети повече