Новини

Вредни храни

Учениците от Средно училище "Христо Ботев" - гр. Джебел от извънкласна дейност " Забавен английски език" по проект "Твоят час" изготвиха семинар на тема "Вредни храни". По време на занятието затвърдиха лексиката за видовете храни на англ. език и още веднъж се убедиха, че приемането на нездравословни храни вреди на здравето.
На снимката: Забавен английски език
Прочети повече

Честване на Националния празник

Днес, 02.03.2018 г., беше особено вълнуващ ден за учениците от СУ "Никола Вапцаров" - Борино. В атмосфера на тържественост с песни и танци отпразнувахме настъпващия Национален празник на България - Трети март. Гости на празника бяха много родители, учители, както и г-жа Караилиева - гл. специалист отдел "Образование" в Община Борино и г-жа Тунева - председател на Обществения съвет към училището. За празничното настроение се погрижиха учениците от "Вокална група", с ръководител г-жа Бачкова и та ...
На снимката: Децата от "Вокална група"
Прочети повече

Участие и на група "Красотата на танца"

В честването на Националния празник взеха участие и група "Красотата на танца" с ръководител Севдалина Онбашива. Те изпълниха прекрасна фолклорна китка.
На снимката: Танцьорите от група "Красотата на танца"
Прочети повече

БАБА МАРТА

На 01.03.2018 г. учениците от ИД "Аз обичам България" от Средно училище "Христо Ботев"- гр. Джебел, по проект Твоят час" закичиха ученици и учители с ръчно изработени от тях мартеници и им пожелаха много здраве, късмет, успехи и пролетно настроение.

Прочети повече