Публични изяви

2018-02-28 | 18:00 | ОУ“Райна Княгиня“

Представителна изява - концерт

Публичната изява на групите по народни танци премина с представяне на изучените танци. Концертът премина много емоционално и децата останаха удовлетворени от изявата си и от факта, че танцуват облечении в народни носи. Събитието се проведе във физкултурния салон на училището на 28 февруари. Малките танцьори се представиха с концертна програма. Присъстваха много родители, учители и ученици. Концертът премина с много усмивки и настроение. За финал всички се хванаха на общо хоро.

На снимката: Представителна изява - концерт

Прочети повече
2018-02-28 | 12:20 | ОУ „Райна Княгиня“

Презентиране на дейността на групата пред родители „Ние четем“

Публичната изява имаше за цел да представи пред родители дейността на групата през изминалия период. Децата от клуба «Искам да знам повече» взеха участие в националната кампания «Ние четем». Освен това организираха инициатива «Ние четем» в рамките на клуба и приложиха знания и умения по БЕЛ, които са обект на обогатяване и развитие в работата на групата.Участието на децата в публичната изява беше съпроводено с положителни емоции и желание .

На снимката: Ние четем“

Прочети повече
2018-02-28 | 13:00 | Институт по редки болести, гр. Пловдив

Международен ден на редките болести

Учениците от групата за занимания по интереси „Идеи за всичко“ участваха в Международния ден на редките болести. Главната цел на инициативата беше да се повиши осведомеността сред широката публика относно редките болести и тяхното влияние върху пациентите и техните семейства. В гр. Пловдив, с подкрепата на Медицински център “РареДис”, Асоциация НАЕ и Професио¬нална гимназия по хранителни технологии и техника, пред Института по редки болести, в небето бяха пуснати разноцветни балони, символизир ...

На снимката: Международен ден на редките болести

Прочети повече
2018-02-28 | 13:00 | Институт по редки болести, гр. Пловдив

Международен ден на редките болести

Учениците от групата за занимания по интереси „Идеи в действие“ участваха в Международния ден на редките болести. Главната цел на инициативата беше да се повиши осведомеността сред широката публика относно редките болести и тяхното влияние върху пациентите и техните семейства. В гр. Пловдив, с подкрепата на Медицински център “РареДис”, Асоциация НАЕ и Професио¬нална гимназия по хранителни технологии и техника, пред Института по редки болести, в небето бяха пуснати разноцветни балони, символизи ...

На снимката: Международен ден на редките болести

Прочети повече
2018-02-28 | 14:00 | фоайето на СУ "Ангел Каралийчев"

Ден на розовата фланелка

Всяка година последната сряда на февруари е известна като Ден за борба с тормоза в училище. Познат е също и като „Ден на розовата фланелка“. На този ден участниците носят розово, за да символизират своята позиция. Всичко започва през 2007 г. като протест срещу инцидент, свързан с тормоз в едно училище в Канада. През 2008 г. премиерът на Британска Колумбия обявява този ден от февруари за ден срещу тормоза в училище. Всяка следваща година все повече ученици го честват, идвайки в училище с розови ...

На снимката: Не на тормоза в училище

Прочети повече
2018-02-28 | 11:50 | Общинска художествена галерия „Поломие“

Великденска работилница и изложба

Великден – най-големият християнски, пролетен празник! Учениците от групата по интереси „Да съхраним българското“ боядисваха яйца и подготвиха великденска украса за ежегодната изложба, организирана от Община Лом и Исторически музей-Лом.

На снимката: Великденско яйце

Прочети повече
2018-02-28 | 13:30 | ПГТ "Александър Паскалев"

«Трети март»

На 28.02.2018г. учениците от занимание по обучителни трудности „Информационни технологии“ с ръководител г-жа Хр. Асенова , изработиха и представиха пред съучениците си презентация на тема „Трети март“. Участниците представиха интересни факти за Освобождението на България и националиния празник – Трети март.

На снимката: «Трети март»

Прочети повече
2018-02-28 | 13:30 | ПГТ "Александър Паскалев"

«Подреждане на композиция»

На 28.02.2018г. се проведе публична изява на учениците от занимание по интереси – Ателие „Карвинг“, с ръководител г-жа Чакърова. Гост на събитието беше г-жа Георгиева, участниците изработиха изделия от плодове.

На снимката: «Подреждане на композиция»

Прочети повече
2018-02-28 | 17:30 | НУ «Отец Паисий» гр. Пазарджик

Изложба

Тази година в групата за интереси «Опозвай родината си, за да я обикнеш» се запознахме с растителен и животински свят в България. На 28.02.2018 г. на фона на музика и кадри от презентация протече цялото събитие. Учениците от 1, 2, 3 и 4 клас в групата, разказаха за нашата столица София, за двореца „Врана». Впечатлени бяха от огромната площ парк и многообразието от растителни видове. Изложиха събираните листа от различните видове растителност в хербарий и изработените карти с растителните етажи. ...

На снимката: 1301222-2018-02-27

Прочети повече
2018-02-28 | 14:30 | СУ „Любен Каравелов”

Венерически болести. Видове, причинители, начини на заразяване и предпазване.

Групата по интереси „Биология и здраве" осъществи своята публична изява на 28.02.2018г от 14.30 часа в кабинета по биология на СУ «Л.Каравелов»- Димитровград. Темата на събитието бе „Венерически болести. Видове, причинители, начини на заразяване и предпазване“.

На снимката: 2602018-2018-02-28-Publish.jpg

Прочети повече
12345678910...